SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

A feltűntetett árak a kiszállítás díját, illetve költségét nem tartalmazzák.

Amennyiben a Vásárló a megrendelés kiszállítását kérte, raktárról való kiszolgálás esetén, HM ZRÍNYI Nkft. két munkanapon belül kézbesítésre átadja a terméket a szállító cégnek.

A kiszállítását időpontjáról a futárcég ügyfélszolgálata értesíti a Vásárlót.

A Vásárló tudomásul veszi, hogy kiszállítás díját a termék vételára nem foglalja magában!

Külföldre történő kiszállítás esetén HM ZRÍNYI Nkft. egyedi díjat számít fel a futárszolgálattal történt előzetes egyeztetés alapján.

A Ptk. kellékszavatosságról szóló rendelkezései alapján, amennyiben a megrendelt termék hibás, vagy kiszállítás során megsérült, akkor azt a HM ZRÍNYI Nkft. az Ügyfélszolgálatán díjmentesen kicseréli, illetve a Ptk. kellékszavatosságról szóló rendelkezéseiben meghatározott esetekben a Vásárló kérése alapján a HM ZRÍNYI Nkft. – a hibás termék visszavétele mellett - a vételárat visszatéríti a Vásárló részére.

Garanciális ügyintézés (termék-csere, szavatosság alapján történő elállás) a házhozszállítással megrendelt termékek esetében is kizárólag személyesen az eredeti okmányok (számla, garancialevél) bemutatása mellett történhet.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató erről, valamint a szállítás várható időpontjáról a Vásárlót haladéktalanul tájékoztatja, és amennyiben a Vásárló a várható szállítási határidő ismeretében a megrendelésétől, vagy annak egy részétől eláll, a HM ZRÍNYI Nkft. az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a Vásárló részére, az elállás közlését követően legkésőbb 30 naptári napon belül.

Amennyiben a Vásárló a várható szállítási határidő ismeretében a megrendelésétől, vagy annak egy részétől eláll, a HM ZRÍNYI Nkft. az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a Vásárló részére, az elállás közlését követően legkésőbb 30 naptári napon belül.

A kézhezvétel időpontja a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. A kézhezvétel időpontját a Vásárló bolti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatja.